reviews | gabriella salvete | sugarbabe 10

16. january 2015 at 14:12 | zaninka |  gabriella salvete
Takže ahoj, dnes pro vás udělám recenzi na produkt od
Gabriella Salvete - sugarbabe 10 !



Nejdřív bych začala asi cenou, ta je snad kolem 80-90Kč.
Lak jsem kupovala na začátku školy asi v Rossmannu.
Zatím to byl můj jediný od Salvete, takže jsem nějak ani nevěděla, že má písčitou strukturu.
Není to nic tak úžasného, když máte hrubé nehty :D Hodně se mi zasekávali na oblečení, takže jsem je nevydržela mít víc než týden.


Lak jsem si kupovala hlavně kvůli barvě. Taky i kvůli značce, protože jsem ji chtěla vyzkoušet:)
S lakem jsem byla docela spokojená, i když jsem nemohla vydržet ten písčitý povrch, jak se lak loupe a opadává.
Pak jsem ho dlouho nepoužila, protože jsem nechtěla.
Včera jsem se s ním po dlouhé době nalakovala, lak začal bláznit, někde byl hladký, někde se udělal písnčitý povrch.
Nevím, jestli to je nějaké datum spotřeby, což bych čekala třeba po roce a ne ani ne po půl.
Asi si už lak od GS nekoupím :)
Mám ještě jeden, a taky to neni žádná bomba :(

+

barva
dá se dobře nalakovat
vzhled laku, GS má krásný laky
vypadá docela dobře na ruce
písčitý povrch ( někomu se to líbí)

-

cena
výdrž
nevím proč, ale po dni nošení se mi začaly loupat nehty
písčitý povrch ( někomu se to líbí)

Má někdo zkušenosti s tímto lakem ? :))



 

Be the first one to judge this article.

Poll

Nejoblíbenější roční období ?♥

♥jaro
♥léto
♥podzim
♥zima

Comments

1 Ronnie Sparks | Email | Web | 16. january 2015 at 16:11 | React

Ceny těchto laků od GS jsou dost vysoké, proto si je nekupuji, jinak barva je krásná :-)

2 Domshi | Email | Web | 16. january 2015 at 17:33 | React

Ta brava je prostě bomba :) já jsem spíš na tmavší odstíny, ale tahle je skvělá :)

3 Anička | sova-na-fetu.blog.cz | Email | Web | 16. january 2015 at 18:49 | React

Barva je moc pěkná :) Ta cena je děsná :D Každopádně jsem si jednou koupila od této značky nějaký vyživující lak a ten byl asi po dvou měsících od otevření tuhý :D

4 Lore | Web | 16. january 2015 at 21:50 | React

Já mám laky od GS velmi ráda, písčitý mám sice jen jeden, ale hladkých barevných mám dost, u mě kryjí už při první vrstvě, hlavně bílý :) U té výdrže... Já si dávám ještě podlak, déle to vydrží a ani to moc neničí nehty, jak se ty zrníčka drhnout z nehtu.
Jen moc nechápu tu změnu konzistence, já mám laky pořád ve stejném stavu + mají uvnitř ještě takovou malou kuličku, aby se to trošku hýbalo :D

5 Kia | Web | 16. january 2015 at 22:29 | React

Vypadá moc pěkně :)

6 flow | Web | 17. january 2015 at 9:01 | React

Po tomto laku se dívám už dlouho a vždycky, když okolo něj projdu v drogerii, se k němu vrátím a říkám si, jaký může být. Takže díky za recenzi, vypadá fakt skvěle. :) Ten písčitý povrch bych do mínuska nedávala, podle mě je to jasné, že tam je, ale tak někomu to nemusí vyhovovat. :)

7 fakynn | Email | Web | 17. january 2015 at 9:39 | React

Vypadá vážně super, ta barva.  :3
Ale když píšeš, že se hned začal loupat, tak je celkem na nic. Když už si nalakuji nehty chci, aby mi alespoň 3 dny vydržely hezké. :)

8 Blondie | Web | 17. january 2015 at 10:59 | React

Tyhle laky jsem si naprosto zamilovala! (inlove) <3 Jsou naprosto krásný, dokonalý a boží. Můžeš nalakovat milion vrstev a nezačnou se loupat. Nejvíce se mi líbí odstín Brown sugar :) Jediná nevýhoda je, že jdou dost špatně odlakovat.

9 Chloé | Web | 18. january 2015 at 13:16 | React

Ten vyzerá krásne! :) Super recenzia, škoda, že značku nepoznám.
Ja si nechty lakujem veľmi rada, lakov mám fúru a prevažne značku essence, no objavuje sa tam aj catrice a miss sporty :)

10 Katelin | Email | Web | 18. january 2015 at 21:02 | React

Lak vypadá dobře :) Cena je podle mě dobrá. Možná ho někdy vyzkouším, třeba se mi bude líbit více než tobě :)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement